Downloaden Ouderportaal App

Het Ouderportaal is er ook in mobiele vorm.
Deze is beschikbaar via de App Stores van Google (Android - Google Play) en Apple (iOS Apple Store).

Deze mobiele versie wordt ook wel de 'Ouderportaal App' genoemd.

De Ouderportaal App downloaden

Ga naar de App Store op je smartphone of tablet en zoek op 'BasisOnline Ouderportaal'.

Je kan ook gebruik maken van één van de linkjes/afbeeldingen hieronder:

Er is geen verschil tussen de App voor ouders en leerkrachten. Beiden downloaden dezelfde App op hun toestel.
Afhankelijk van het e-mailadres waarmee je inlogt, wordt bepaald of je leerkracht of ouder bent.

Het is daarnaast mogelijk om een leerkrachtenprofiel en een ouderprofiel aan elkaar te koppelen als je zowel ouder en leerkracht op dezelfde school bent.
Lees verder op de pagina 'Meer accounts toevoegen aan de App'.