Hoe kan ik een bericht naar een of meerdere ouders sturen?

Klik op je dashboard (home) op de plus bij het berichten blokje versturen' of selecteer de berichten module.

Klik vervolgens op het + icoon om een nieuw bericht te sturen.

Vervolgens zie je onderstaand scherm. Selecteer hier 'Collega's' of een van de betreffende groepen. Wanneer je dit doet zie je in de linker kolom de ontvangers verschijnen. Diegene die je naar de rechterkolom verplaatst worden zullen het bericht ontvangen.

Selecteer tot slot of het een berichtengroep betreft. Wanneer je hier gebruik van maakt zien alle ontvangers elkaars reactie en kunnen zij op elkaar reageren.