Kan ik ook absentielijsten genereren over een bepaalde periode?

Je kunt verlofaanvragen/absentiemeldingen filteren, om vervolgens hiervan een overzicht te genereren in PDF.

Om een filter in te stellen klik je op de knop "Filter absenties".

Op onderstaand scherm kan je vervolgens je filter instellen.

Let op! De absenties zijn voor leerkrachten enkel inzichtelijk binnende eigen groep.

Klik tot slot op de PDF knop om het overzicht te downloaden.