Twitter widget

Heb je als school een Twitter account en wil je berichtjes weergeven op jullie website?

Stap 1: Ga naar https://publish.twitter.com

Stap 2: Op de pagina geef je de URL (link) van jullie Twitter-pagina in.

Stap 3: Vervolgens krijg je een voorbeeld te zien waar je nog wijzigingen kan doen i.v.m. het uiterlijk door op de tekst 'set customization options' aan te klikken.

Stap 4: Aansluitend kopieer je de Twitter-code door de knop 'copy code' te klikken.

Stap 5: Je gaat terug naar het beheer van je website.

Je gaat naar de pagina waar je jouw Twitter-blok wilt weergeven. Kies een plaats in de pagina om het blok in te voegen en klik vervolgens op de knop 'Gadget toevoegen'.

Stap 6: In de HTML-code tab plak je vervolgens de code die je zojuist bij Twitter gekopieerd heeft. Hierna sla je het Gadget op.