Verlof / absentie melding doorgeven

Om een absentiemelding of verlofaanvraag in te dienen op de desktop omgeving gaat u naar de absentie module en selecteert u het betreffende kind.

U klikt vervolgens op de + knop om een absentie of verlof aanvraag toe te voegen.

U ziet vervolgens onderstaand scherm verschijnen. Hier kunt u aangeven of het een 'Absentiemelding' of 'Verlofaanvraag' betreft en van wanneer tot wanneer uw kind afwezig is.

Let op! Het kan zijn dat u enkel een absentie melding of enkel een verlofaanvraag in kunt dienen. De school bepaald waar deze module voor gebruikt wordt.

Let op! Het is verplicht om een reden op te geven.