Verlof / absentie melding doorgeven

Om een absentiemelding of verlofaanvraag in te dienen op de desktop omgeving gaat u naar de absentie module en selecteert u het betreffende kind.

U klikt vervolgens op de + knop om een absentie of verlof aanvraag toe te voegen.

U ziet vervolgens onderstaand scherm verschijnen. Hier kunt u aangeven of het een 'Absentiemelding' of 'Verlofaanvraag' betreft en van wanneer tot wanneer uw kind afwezig is.
Het kan zijn dat u enkel een absentie melding of enkel een verlofaanvraag in kunt dienen. De school bepaald waar deze module voor gebruikt wordt.

Het is verplicht om een reden op te geven.