Tijdelijke internet bestanden verwijderen PC

In Google Chrome:

1. Klik rechtsboven op het menu-icoon.
2. Klik in het menu op 'Geschiedenis'. Als nu een sub-menu verschijnt klikt u nog eens op 'Geschiedenis'.
3. Klik op de knop 'Browsegegevens wissen...'.
4. Selecteer in het selectie-menu de optie 'het eerste gebruik'.
5. Vink de optie 'Gecachte afbeeldingen en bestanden' aan.
6. Klik op de knop 'Browsegegevens wissen'.

In Mozilla Firefox voor PC:

1. Sluit alle andere geopende browservensters.
2. Klik op het menu Firefox in je browser.
3. Selecteer Geschiedenis en vervolgens 'Recente geschiedenis wissen'.
4. Zet de optie 'Te wissen tijdsperiode' op Alles.
5. Vink de optie 'Buffer' aan.
6. Klik op de knop 'Nu wissen'.

In Mozilla Firefox voor Mac:

1. Sluit alle andere geopende browservensters.
2. Klik op het menu Firefox boven aan in je browser en selecteer Voorkeuren.
3. Selecteer het tabblad Privacy.
4. Klik op Nu wissen... onderaan het dialoogvenster.
5. Selecteer de optie Buffer in het nieuwe dialoogvenster.
6. Klik op Privégegevens nu wissen.

In Safari:

1. Sluit alle andere geopende browservensters.
2. Open het menu Safari in de taakbalk van je browser.
3. Selecteer Verwijder cachebestanden.
4. Klik in het dialoogvenster op Verwijder.

In Internet Explorer 11:

Klik op 'Extra'. Dit is het tandwieltje in uw Internet Explorer. Zie de afbeelding hieronder. Klik vervolgens op 'Internetopties'. Klik vervolgens op 'Verwijderen' en op 'OK'. In het volgende venster klikt u aan welke bestanden uit de browsegeschiedenis u wilt verwijderen. We adviseren u in elk geval de optie 'Tijdelijke internetbestanden' te selecteren. Herhaal dit proces bij voorkeur eens per maand. U kunt er ook voor kiezen om na elke internetsessie uw tijdelijke internetbestanden te wissen. Deze optie vindt u boven stap 3 in de afbeelding hieronder.

NB. Is de optie 'Verwijderen' niet aan te klikken? Dan heeft u geen rechten om tijdelijke internetbestanden te verwijderen. Uw netwerkbeheerder heeft het verwijderen van tijdelijke internetbestanden dan voor iedereen automatisch ingesteld. Het kan dan zijn dat het onthouden wachtwoord automatisch wordt verwijderd na afsluiten. U doet er goed aan dit na te vragen bij de systeembeheerder.

Opmerking; Gebruikt u Internet Explorer 10 in Windows 8? Zorg er dan voor dat u in de bureaublad-versie bent. Klik hiervoor rechtsonder op de gereedschapsleutel, en kies 'Op het bureaublad weergeven'.

1. Sluit alle andere geopende browservensters.
2. Klik op Extra > Internetopties. (Indien u het menu 'Extra' niet ziet, drukt u op de ALT-knop om het menu weer te geven)
3. Selecteer het tabblad Algemeen.
4. Klik onder Browsergeschiedenis op Verwijderen.
5. Vink de optie 'Tijdelijke internetbestanden en websitebestanden' aan.
6. Vink de optie 'Gegevens van favoriete websites behouden' uit
7. Klik op de knop 'Verwijderen'.
8. Klik op OK.