Menuknop doorverwijzen

Je kunt menuknoppen doorverwijzen naar andere onderdelen binnen je website of andere (externe) pagina's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bestandsmap met nieuwsbrieven of een nieuws categorie.

klik met je rechter muis op de betreffende pagina en selecteer "Doorverwijzen".

Je komt vervolgens op onderstaand scherm terecht.

Interne link

Met een interne link kan je doorverwijzen naar andere onderdelen binnen je website. Wanneer je bijvoorbeeld wilt doorverwijzen naar de jaarkalender selecteer je de module "Kalender". Je krijgt vervolgens de verschillende mogelijkheden binnen de geselecteerde module te zien zoals in het voorbeeld hieronder.

Hier kan je vervolgens de gewenste inhoud selecteren waarnaar je wilt doorverwijzen.

Externe link

Met een externe link kan je doorverwijzen naar een externe pagina (URL) zoals hieronder in het voorbeeld te zien is.