Pagina toevoegen

Wanneer je voor het eerst inlogt op het BasisOnline SchoolCMS, zie je in de module "Onderhoud" twee mappen: "Home" en "Verborgen map".

'Home'-map

De map 'Home' is de start van je menu; met je rechter muisknop kun je hier menuknoppen aan toevoegen die je menu vormen. Je kunt je menu altijd wijzigen. De enige knop die je niet kunt verwijderen, is 'Home'. Wel kun je natuurlijk knoppen in een andere volgorde zetten, of later nog een menuknop toevoegen of verwijderen.

Wanneer je met de rechtermuisknop op 'Home' klikt, voeg je een menuknop in de vorm van een pagina toe.

Mappen

Mappen dienen om zowel structuur aan te brengen binnen het systeem als op de website.
In dit geval kun je bij de module "Onderhoud" onder 'Home' mappen en pagina's aanmaken.

Deze onderliggende mappen dienen vervolgens als zogeheten 'sub-menu's'.

Hiervoor is het (indien dit voorzien is voor jullie website) mogelijk om uitklapbare menu's te gebruiken op de website, zoals in onderstaand voorbeeld:

Ik zie geen optie om 'mappen' toe te voegen

Het kan voorkomen dat er geen mapjes kunnen worden toegevoegd aan jullie website. Dit omdat deze functionaliteit bijv. uit staat omdat dit technisch niet voorzien is of omdat de website al wat ouder is.

Mocht je het idee hebben dat dit onderdeel van de website niet naar behoren werkt, horen we dit graag.

Je kunt hiervoor een support-ticket indienen: