Bijlagen versturen

Zowel leerkrachten als ouders kunnen bijlagen versturen via privéberichten.
Dit kan zowel via de Ouderportaal App als website.

Je kan per bericht maximaal één bijlage versturen.
Wil je meer bijlagen toevoegen, verstuur deze dan per bericht of gebruik een andere module, zoals Nieuws, Digitale Boekenkast of Bestanden.

1. Via de Ouderportaal Website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal Website

Bij het versturen van een bericht kan je het via het 'Paperclip' icoon een bijlage toevoegen.

Per bericht kan je 1 bijlage toevoegen.

Via de Ouderportaal App

Bij het versturen van een bericht kan je het via het 'Paperclip' icoon een bijlage toevoegen.

Per bericht kan je 1 bijlage toevoegen.