Revisies

Foutje gemaakt?

Het is mogelijk om een bewerkte pagina die je hebt opgeslagen terug te zetten naar een vorige versie.
Dit doe je met de optie 'Revisies'.

Pagina herstellen

Stap 1:
Ga naar de module 'Onderhoud'.

Stap 2: Klik met de rechter muisknop op een pagina > knop 'Revisies':

Vervolgens kom je op onderstaand scherm terecht:

- Hier kun je met de rode pijl terugkeren naar een vorige versie.

- Een voorbeeld kun je inzien door op het  'Voorbeeld-icoon' te klikken. Je kan de revisie inkijken.

Vervolgens kun je onderstaande revisie inzien:

Door hierop te klikken verschijnt een venster in beeld waar je de pagina kunt herstellen naar een voorgaande weergave door op te klikken.