Apps

Ondersteuning schoolwebsite app stopt

Door de nieuwe AVG wetgeving maar ook het sterk teruglopend gebruik ervan vanwege de explosieve groei van responsive websites én het gebruik van het Ouderportaal in de afgelopen jaren, gaan we de ondersteuning voor de schoolwebsite app stoppen per 1/5/2019. De huidige app voor iOS en Android blijft nog gewoon werken indien al geinstalleerd, maar krijgt verder geen technische of functionele updates meer.