Medewerker verwijderen

Via het Beheer kan je medewerkers binnen de school verwijderen.

Stap 1: Ga naar de module 'Beheer'.

Stap 2: Wanneer je een of enkele collega('s) wilt verwijderen kan je deze het beste opzoeken met het zoekveld en/of de filters.

Stap 3: Vervolgens kan je de collega('s) selecteren door ze aan te vinken en verwijderen met het rode kruis rechtsboven:

Verwijderen niet mogelijk

Is het niet mogelijk om een gebruiker uit het Beheer te verwijderen?
Dan is de kans groot dat het betreffende account een bepaald recht heeft gekregen waardoor bepaalde onderdelen niet beschikbaar zijn.

Een aantal voorbeelden van welke onderdelen in dat geval grijs worden weergeven:
  • Het rechten-knopje
  • Online / Offline zetten
  •  Bewerken

Ik wil deze gebruiker toch kunnen verwijderen

Actie: Neem contact met ons op
Wij zorgen ervoor dat de opties weer beschikbaar worden gemaakt, zodat je aansluitend de gebruiker kunt verwijderen.