Mijn tweede kind zit op een andere school waar ze ook gebruik maken van het BasisOnline Ouderportaal. Ik wil hiervoor dezelfde gebruikersnaam gebruiken, kan dit?

Een ouder-account is schoolgebonden. Je dient dus op iedere school met de token van je kind een nieuw account aan te maken.

Bij het aanmaken van het account kunnen hiervoor dezelfde gegevens worden gebruikt enkel op de gebruikersnaam na.

De gebruikersnaam moet namelijk uniek zijn binnen het hele systeem.

Het is mogelijk om hierbij gebruik maken van je e-mailadres maar dit is geen verplichting.
Een optie zou kunnen zijn om je naam te gebruiken met het achtervoegsel de schoolnaam, bijvoorbeeld: janjanssen@deblinker

Hoe je je moet aanmelden op het Ouderportaal kan je hier vinden.