Gegevens van medewerkers en leerlingen wijzigen

De gegevens van leerlingen en medewerkers kan je wijzigen binnen de module 'Beheer'.

Stap 1: Ga naar de module  'Beheer'.

Hier kan je in het overzicht 'Beheer' de medewerker of leerling opzoeken op basis van de naam, dit doe je bij het veld 'Typ een zoekwoord'.
Ook kan je via de 'Kies een rol' of via de 'Kies een groep' uitklapmenu's de gebruiker opzoeken:

Stap 2: Vervolgens klik je op 'Bewerken' achter de naam van de leerling of medewerker waarvan je de gegevens wilt aanpassen.

Stap 3: In het overzicht 'Gebruiker aanpassen' kan je de velden bewerken:

• Voornaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Gebruikersnaam (alleen voor medewerkers)
  • E-mailadres (alleen voor medewerkers)

Het veld 'Soort gebruiker' pas je alleen aan indien een medewerker een leerling hoort te zijn, of een leerling een medewerker.
Bijvoorbeeld door een eerder gemaakte fout.

Stap 4: Naast de basisgegevens, kan je ook de groep(en) en eventueel ook de rollen (voor medewerkers) instellen:

Stap 5: Klik tot slot rechts onderin op de knop 'Opslaan' om de aanpassingen door te voeren.