Als leerkracht terugkoppeling ontvangen bij een afgekeurde verlofaanvraag

Wanneer je als leerkracht terugkoppeling wilt krijgen op een afgekeurde verlofaanvraag, kan dat ingesteld worden.

Je moet Beheerder zijn om deze instellingen te kunnen wijzigen.

Stap 1: Ga naar de module  'Absenties & verlof'.

Stap 2: Vervolgens klik je op de knop 'Instellingen'.

Stap 3: Hier vink je vervolgens het vinkje voor 'Ook notificatie leerkracht bij afkeuren verlof' op AAN:

Stap 4: Sla tenslotte de wijzigingen op door rechts onderin op  'Opslaan' te drukken.