Functie verborgen map

Je kunt de verborgen map gebruiken om een pagina aan te maken, die alleen zichtbaar mag zijn voor bijvoorbeeld een groep ouders. Je hebt bijvoorbeeld de map 'MR' aangemaakt onder de menuknop 'Ouders'. Daarnaast heb je dezelfde map aangemaakt onder de menuknop 'Verborgen map'. Op de pagina 'MR' onder de menuknop 'Ouders' kun je een afbeelding of tekst invoegen waar ouders op kunnen klikken die lid zijn van het MR-team van de school. Je dient deze groep ouders te voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord, die je kunt aanmaken op de pagina 'MR' onder de menuknop 'Verborgen map'. Door te klikken op de afbeelding of tekst worden ouders doorverwezen naar de verborgen map 'MR'. Door een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren kunnen ze vervolgens de pagina lezen.