Gele informatiebalk bij downloaden bestand. Kan ik de informatiebalk uitschakelen?

Het blokkeren van downloads van bestanden en software via de informatiebalk stoppen

1. Open Internet Explorer.
  2. Klik op de knop Extra en klik vervolgens op Internetopties.
  3. Klik op Aangepast niveau op het tabblad Beveiliging.
  4. Voer een van de volgende handelingen (of beide) uit:
    • U kunt de informatiebalk voor het downloaden van bestanden uitschakelen door in de sectie Downloads van de lijst onder Automatisch vragen bij het downloaden van bestanden op Inschakelen te klikken.
    • U kunt de informatiebalk voor ActiveX-besturingselementen uitschakelen door in de sectie ActiveX-besturingselementen en invoegtoepassingen van de lijst onder Automatisch vragen bij het downloaden van ActiveX-besturingselementen op Inschakelen te klikken.
  5. Klik op OK, klik op Ja om te bevestigen dat u de wijziging wilt doorvoeren en klik nogmaals op OK.