Tot wanneer kunnen ouders zich inschrijven voor een gespreksronde?

Standaard kunnen ouders zich tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het gesprek inschrijven. Die tijd loopt mee met de gesprekken. 72 uur voorafgaand aanhet laatste gesprek weet je dus zeker dat ouders de tijd niet meer kunnen wijzigen.

Tijd wijzigen

Om deze tijd te wijzigen selecteer je, in het eerste scherm van de module 'Gesprekkenplanner', links de optie 'Instellingen'.

Vervolgens kom je in onderstaand scherm. Hier kan je bij 'Tijdslimiet (uren vooraf)' instellen tot hoeveel uur voor de gesprekken ouders zich kunnen inschrijven.