Ik kan niet inloggen

Het komt voor dat je weleens je wachtwoord niet meer weet, of je gebruikersnaam.
In dit geval kun je een wachtwoord-reset uitvoeren.

Dit doe je als volgt:

Stap 1: Ga naar https://www.instapinternet.nl/

Stap 2: Klik in het overzicht op de optie 'Wachtwoord vergeten?'

Stap 3: Vul hier je gebruikersnaam in.

Let op! Weet je ook je gebruikersnaam niet meer? Deze heb je bij het (laten) aanmaken van een account in een e-mail ontvangen. Ben je ook deze e-mail kwijt? Vraag dan bij de school na of ze je gebruikersnaam kunnen achterhalen.

Stap 4: Klik op 'Opslaan'.

Stap 5: Je krijgt nu per mail een tijdelijk wachtwoord toegestuurd. Vul deze in door op de link in de mail te klikken

Stap 6: Maak een nieuw wachtwoord aan.

Stap 7: Log opnieuw in via https://www.instapinternet.nl/

Toegang verlenen aan een gebruiker

Waarschijnlijk heb je (of de beheerder) bij het aanmaken van de gebruiker wel de beschikbare modules ingesteld, maar is vergeten de toegang voor deze gebruiker in te schakelen. Dit kun je bovenaan de beheerinstellingen van de betreffende gebruiker doen: