Facebook widget

Je gebruikt hiervoor de Page-plugin (voorheen de Likebox-plugin) van Facebook die je kunt vinden op de volgende webpagina:

https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin

We hebben hiervoor een PDF-document met een handleiding beschikbaar:

Download het Facebook overzicht op de schoolwebsite - stappenplan (PDF-document)

Bovenstaande handleiding is nog van de Likebox-plugin maar de nieuwe Page-plugin werkt op dezelfde manier.

Vervolgens ga je terug naar het beheer van je website. Je gaat naar de pagina waar je jouw Facebook-blok wilt weergeven. Je kiest een plaats in de pagina om het blok in te voegen en klikt vervolgens op de Gadget toevoegen knop.

In de HTML-code tab plak je vervolgens de code die je net bij Facebook gekopieerd hebt. Daarna sla je de gadget op.