Overige informatie

Een medewerker van BasisOnline wil op afstand op mijn PC meekijken

Met onderstaande Support Tool kunnen onze medewerkers met jouw toestemming op je PC meekijken. Dit kan handig zijn om een probleem te onderzoeken dat specifiek op een bepaalde computer voorkomt.

Heb je een verzoek ontvangen of gedaan om iemandvan BasisOnline op je PC mee te laten kijken?

Je kan hiervoor gebruik maken van onze Support Tool:
Download voor Windows
Download voor Mac

Wanneer je dit programma geopend hebt, krijg je onderstaand venster te zien:

Support tool

In dit venster zie je een ID en Wachtwoord. Gelieve ons dezeeerst per email (development@bouwmeestergroep.nl) toe te sturen, of via de telefoon te verstrekken.

Laat het programma open staan zodat wij hier verbinding mee kunnen maken. Een van onze medewerkers zal vervolgens jouw PC overnemen en kijken wat het probleem is. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van een chat functie die in de Support Tool ingebouwd zit.