Bericht naar leerkracht

Groepsleerkracht(en)

Om een bericht te sturen naar de/alle groepsleerkracht(en) ga je naar de groepen module.

Vervolgens zie je onderstaand scherm. Rechtsboven bevind zich een knop om een bericht naar de/alle groepsleerkrach(en) te sturen.

Overig personeel

Om het het overige personeel een bericht te sturen ga je naar de berichten module bovenin het scherm.

Vervolgens krijg je onderstaand scherm waar je bij "Toon personen uit" kan kiezen voor "Teamleden school".