Ouderportaal App

Het Ouderportaal is er ook in app-vorm en kun je in alle app-stores vinden.
Ga naar de app-store op je smartphone of tablet en zoek op 'BasisOnline Ouderportaal'. Of gebruik een van de linkjes hier onderaan de pagina.De app is beschikbaar in de Apple Store en de Google Play Store. Er is geen verschil tussen de app voor ouders en leerkrachten. Beiden downloaden dezelfde app op hun toestel. Afhankelijk van het e-mailadres waarmee je inlogt, wordt bepaald of je leerkracht of ouder bent. Er is zelfs de mogelijkheid om een leerkrachtenprofiel en een ouderprofiel aan elkaar te koppelen als je ouder en leerkracht op dezelfde school bent.

De Ouderportaal App kan je hier downloaden:

iOS
Android