Invoercontrole instellen

Het is mogelijk om controles uit te voeren op bepaalde invoervelden zodat de informatie die wordt ingevoerd ook correct is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een adres of telefoonnummer.

Stap 1:
Ga naar de module 'Formulieren'.

Stap 2: Om een invoercontrole in te stellen, klik je, nadat je een vraag hebt geselecteerd, op de knop  'Invoercontroles'.

Stap 3; Je krijgt vervolgens onderstaande pop-up. Hier kan je selecteren wat er ingevuld dient te worden.

Invoercontroles kunnen enkel worden ingesteld op vragen waar de gebruiker zelf het antwoord dient in te voeren.