Importeren en exporteren

Om formulieren uit te wisselen met bijvoorbeeld een collega school die ook gebruik maakt van een BasisOnline Schoolwebsite, is het mogelijk deze te importeren en exporteren.

Exporteren

Stap 1:
Wanneer je een formulier wilt exporteren, ga je hiervoor eerst naar de module 'Formulieren'.

Stap 2: Achter ieder formulier bevinden zich 7 knoppen waarvan de 4e de knop 'Formulier exporteren' is.

Stap 3: Wanneer je hier op klikt wordt er een FORM-bestand gedownload.

Geëxporteerde FORM-bestanden kunnen enkel binnen het CMS van BasisOnline gebruikt worden.

Importeren

Stap 1:
Om een formulier te importeren, ga je hiervoor eerst naar de module 'Formulieren'.

Stap 2:
Vervolgens klik je, rechts in het formulierenoverzicht, op 'Formulier importeren'.

Stap 3: Op onderstaand scherm kun je vervolgens een eerder geëxporteerd FORM-bestand selecteren.