Nieuwsbrief statistieken

Om statistieken terug te zien betreffende de zending van een nieuwsbrief klik je achter de betreffende nieuwsbrief op de knop "Nieuwsbrief statistieken" .

In onderstaand scherm kan je vervolgens meerdere zaken terugvinden betreffende het aantal ontvangers en hoe vaak de nieuwsbrief geopend is.

LET OP! De statistieken betreffende hoe vaak een nieuwsbrief geopend is zijn niet 100% nauwkeurig. Het hangt namelijk van meerdere facetten af of deze informatie terug gezonden wordt naar ons systeem.