Voordat je start

Wanneer je niet over deze module beschikt heb je een responsive website en is een "Mobiele Website" overbodig. Responsive websites schalen namelijk mee met het schermformaat waardoor een mobiele versie van je website overbodig is.

Standaard hebben we de Mobiele schoolwebsite module alleen voor gebruikers met beheerdersrechten ingeschakeld. Indien er andere gebruikers binnen je school deze module ook moeten kunnen aanpassen, dan dien je in de Beveiliging module die betreffende personen gebruikersrechten te geven.

De Mobiele Website module maakt gebruikt van de schoolgegevens die in de NAW module zijn ingevuld. Controleer dus even of deze informatie nog actueel is en of je eventuele social media adressen van de school hebt ingevuld (Twitter, Facebook en/of Linkedin). Deze worden dan automatisch getoond in de 'footer' van de "Mobiele Website".

LET OP! Niet alle content wordt getoond op een mobiele versie.