Opmaak navigatie

Wat betreft de navigatie heb je de mogelijkheid om de tekstkleur van het menu, de achtergrondkleur van de knoppen en menu en de kleur van de iconen op de knoppen aan te passen. Voor deze laatste kies je in het uitklapmenu voor wit of zwart.

Om de kleuren aan te passen, klik je op de (kleur)balk onder de betreffende optie. Vervolgens verschijnt onderstaand pop-up.

Op het tabblad "RGB" kun je gemakkelijk en snel een kleur kiezen. Wil je de kleuren toch liever meer doen aansluiten bij de desktop versie van de website dan kun je via het tabblad "Samenstellen" ook de kleurcode (in hexwaarde) zelf toevoegen. Deze kleurcodes kun je bij de ontwerper opvragen of via een ticket in onze helpdesk.

In het preview scherm aan de rechterklant zie je meteen welk effect een aanpassing van een kleur  heeft.