Groepschat bewerken

Je kan een "Berichtengroep" natuurlijk ook bewerken nadat je deze hebt aangemaakt. Klik hiervoor op het potloodje achter de naam van het groepsbericht.

In het volgende venster kan je personen toevoegen of juist verwijderen en het groepsbericht ook sluiten wanneer je deze niet meer wenst te gebruiken.

Binnen de App

Ga naar het menu en klik vervolgens op de module "Berichten".

Open de berichten groep en klik op het icoon "Instellingen".

Op de volgende pagina kan je dan de titel wijzigen.

Verder kan je op deze pagina ook de berichtengroep sluiten. Ouders kunnen op deze pagina enkel zichzelf uit de berichtengroep verwijderen. De optie om de titel te wijzigen is voorbehouden aan leerkrachten.