Reageren op nieuwsberichten

De school kan ervoor kiezen om het mogelijk te maken om te reageren onder een nieuwsbericht.
Deze optie staat standaard uit en zal enkel bij specifieke nieuwsberichten mogelijk zijn waar dit wenselijk is.

Opmerkingen en reacties zijn altijd zichtbaar voor de leerkracht(en) en andere ouders van de groep(en) waarmee het nieuwsbericht gedeeld is.
Dit betekend dat als een nieuwsbericht schoolbreed is uitgezet, je reactie door iedereen (alle ouders en medewerkers) binnen de school te zien is.

1. Via de Ouderportaal website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal website

Wanneer deze optie aan staat, zal je het veld 'Reageer op dit nieuwsitem' krijgen te zien.

Via de Ouderportaal App

Wanneer deze optie aan staat, zal je het veld 'Reageren' krijgen te zien.

Je kan hier een opmerking of reactie geven. Vervolgens klik je op 'Zenden' om je opmerking aan het nieuwsbericht toe te voegen:

Wanneer je op 'Zenden' hebt geklikt, verschijnt je opmerking onder het nieuwsbericht.

Opmerkingen en reacties zijn altijd zichtbaar voor de leerkracht(en) en andere ouders van de groep(en) waarmee het nieuwsbericht gedeeld is.
Dit betekend dat als een nieuwsbericht schoolbreed is uitgezet, je reactie door iedereen (alle ouders en medewerkers) binnen de school te zien is.