Leerlingnaam en profielfoto in de schoolagenda

In de module 'Schoolagenda' komen de namen en foto's van je kinderen terug.
Dit is zowel het geval via de Ouderportaal App als via de website.
Hierdoor heb je direct een overzicht op welke afspraak voor wie bedoeld is.

De naam en foto van de leerling zijn enkel zichtbaar wanneer het betreffende agenda-item gedeeld is met één groep.
Wanneer het item voor alle groepen gepubliceerd is, is dit automatisch niet het geval.

1. Via de Ouderportaal website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal website

In de Ouderportaal website zie je dit terug via de module 'Schoolagenda'.
Hier zie je vervolgens betreffende agenda item welke gedeeld is voor de groep van je kind:

Via de Ouderportaal App

In de Ouderportaal App zie je dit terug via de module 'Schoolagenda'.
Klik vervolgens hier op het betreffende agenda item welke gedeeld is voor de groep van je kind: