Leerling portfolio

Het is mogelijk om op individueel niveau bestanden te delen met ouders. Op deze manier kun je een portfolio van deze leerling opbouwen.
Je kunt bijvoorbeeld bestanden, linkjes en foto's in deze map zetten.

Je kunt een portfolio aanmaken via de module 'Bestanden'.

Hier zie je in de mappenstructuur 'Leerling portfolio' staan.

Hier staan de groepen en de leerlingen in van de leerkracht die is ingelogd. Wanneer je een leerling selecteert, zie je twee mappen.

Deze mappen kun je verder vullen door hier items toe te voegen.