Leerling Portfolio

Het is mogelijk om op individueel niveau bestanden te delen met ouders.
Op deze manier kun je een portfolio van deze leerling opbouwen.

Je kunt bijvoorbeeld bestanden, linkjes en foto's in deze map zetten.

Het Leerling Portfolio is 'leerlinggebonden' en daardoor enkel door de betreffende groepsleerkracht en ouder te benaderen.
Beheerders zien dit niet terug in het Ouderportaal, omdat deze meestal niet gekoppeld zijn aan een groep.

Dit onderdeel bestaat standaard uit twee mappen:
- Persoonlijke bestanden
- Portfolio

Het is ook mogelijk om meer mappen toe te voegen indien dit gewenst is.

Hoe kom ik in het Leerling Portfolio terecht?

Je kan het Leerling Portfolio benaderen via de module  'Bestanden'.

Hier zie je in de mappenstructuur 'Leerling portfolio' staan:

Hier staan de groepen en de leerlingen in van de leerkracht die is ingelogd.
Dat wil zeggen dat wanneer je als leerkracht meer dan één groep hebt, je hier ook meerdere groepen terugziet.

Wanneer je een leerling selecteert, zie je twee mappen 'Persoonlijke bestanden' en 'Portfolio':

Deze mappen kun je verder vullen door hier items aan toe te voegen.

Waar ouders het Leerling Portfolio terugzien

Meer informatie hierover vind je op de pagina 'Leerling Portfolio voor ouders'.