Klantenservice

Inflatiecorrectie, wijziging tarieven abonnementen

Jaarlijks stijgen de prijzen in Nederland door prijsinflatie. Dat heeft ook effect op onze kosten. Sinds 2004 hebben we niettemin ervoor gekozen om geen inflatiecorrectie toe te passen op de abonnementstarieven van onze producten, ondanks de stijgende inflatie in al die jaren.

Niettemin behouden wij ons wel het recht voor om dat op een gegeven moment wel te gaan doen. Hiervoor gebruiken wij het gemiddelde inflatiepercentage van het voorgaande jaar aan dat moment dat is vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

De aanpassing geldt dan alleen voor klanten die op het moment van het ingaan van de inflatiecorrectie een abonnement hebben dat langer dan 3 maanden geleden is gestart.

In het contract van je BasisOnline product(en) staat dat het abonnementstarief is gekoppeld aan het landelijke prijsindexcijfer en jaarlijks kan worden aangepast met de door de CBS bepaalde inflatiecorrectie (CPI). Daarom is de inflatiecorrectie geen reden om het abonnement voor het einde van het contract op te zeggen.
Terug