Revisies

Foutje gemaakt? Je kunt een bewerkte pagina die je hebt opgeslagen terugzetten naar de vorige versie met 'revisies':

Deze optie vind je via de module "Onderhoud" en met de rechter muisknop kies je op de betreffende knop voor "Revisies":

Vervolgens kom je op onderstaand scherm.

Hier kun je met de rode pijl terugkeren naar een vorige versie.

Een voorbeeld kun je inzien door op het "Voorbeeld-icoon" te klikken. Je kan de revisie inkijken via .

Vervolgens kun je onderstaande revisie inzien:

Door hierop te klikken verschijnt een venster in beeld waar je de pagina kunt herstellen naar een voorgaande weergave door op te klikken.