Laatste nieuws of kalender plaatsen in pagina

Ga naar de module onderhoud en klik vervolgens op de map "Home". Vervolgens verschijnt een tekstveld, waar je in kunt typen, maar ook gadgets in kunt voegen. Klik in het tekstveld en klik vervolgens op gadget invoegen, zie onderstaande afbeelding. Er opent een menu waarbij je de keuze hebt om een agenda of nieuws op de homepagina te plaatsen. Om een kalender toe te voegen op de homepagina, klik op 'Kalender' en vervolgens kun je de kalender selecteren die je op de homepagina wilt plaatsen. Klik op 'OK' en vervolgens op 'Opslaan' en de kalender is zichtbaar op de homepagina. Om nieuws op de homepagina te plaatsen doe je precies hetzelfde, alleen selecteer je dan 'Nieuws'.