Autoreply instellen

Autoreply houdt in dat degene die het formulier heeft ingevuld automatisch antwoord krijgt per mail.

Stap 1:
Ga naar de module 'Formulieren'.

Stap 2: Klik tijdens het aanmaken van een formulier op de knop 'Autoreply'.

Stap 3: Je krijgt vervolgens onderstaande pop-up te zien waarbij je een mail kan opstellen die verzonden wordt naar de personen die het formulier invullen.

Om een autoreply in te stellen dien je in het formulier om een e-mailadres te vragen en in bovenstaand scherm de betreffende vraag te selecteren.