Autoreply instellen

Autoreply houdt in dat degene die het formulier heeft ingevuld automatisch antwoord krijgt per mail.

Klik tijdens het aanmaken van een formulier op de knop "Autoreply".

Je krijgt vervolgens onderstaande pop-up te zien waarbij je een mail kan opstellen die verzonden wordt naar de personen die het formulier invullen.

LET OP!Om een autoreply in te stellen dien je in het formulier om een e-mailadres te vragen en in bovenstaand scherm de betreffende vraag te selecteren.