BasisOnline Opfriscursus voor website beheerders

Op dit moment is BasisOnline met veel stichtingen in gesprek over de mogelijkheden van een opfriscursus waarmee je snel meer uit je schoolwebsite gaat halen.
17 mei 2016De websites van scholen zijn hét digitale visitekaartje voor BasisOnline. Al vele jaren maken tevreden gebruikers collega-scholen enthousiast over de mogelijkheden van de veelzijdige BasisOnline-software. We hebben gemerkt dat scholen baat hebben bij een update over alle nieuwe mogelijkheden van vandaag de dag. Het systeem achter de website wordt namelijk continue doorontwikkeld.

Deze nieuwe mogelijkheden geven je meer mogelijkheden én zijn tijdsbesparend. Afgelopen week vond bij stichting Fortior in Venlo deze opfriscursus plaats. Op dit moment zijn we met een aantal stichtingen in gesprek om ook daar een opfriscursus te verzorgen. Hiermee danken we webbeheerders voor hun inspanningen en geven we nieuwe tools waarmee je direct tijd bespaart in het websiteonderhoud.

De BasisOnline Opfriscursus voor webbeheerders wordt op dit moment aangeboden aan vele stichtingen. Heb je ook interesse in een opfriscursus met je collega-scholen? Meld je dan hier aan.