Is het Ouderportaal beveiligd tegen niet gemachtigde bezoekers?

Het BasisOnline Ouderportaal wordt aangeboden via een beveiligde en versleutelde https-verbinding.

Daarnaast worden gegevens altijd in Nederland opgeslagen op servers en controleren we onze software maandelijks op aanvallen, spam en eventuele 'open deurtjes' in de programmatie.

Sinds het Ouderportaal operationeel is (mei 2014) is er nog geen enkele keer informatie terecht gekomen bij niet gemachtigde bezoekers.