Absentielijsten over een bepaalde periode filteren

Het is mogelijk om verlofaanvragen/absentiemeldingen te filteren.

Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om hier vervolgens een overzicht van te genereren in PDF-formaat.

Om een filter in te stellen klik je op de knop 'Filter absenties'.

Op onderstaand scherm kan je vervolgens filter(s) instellen:

De absenties zijn voor leerkrachten enkel inzichtelijk binnen de eigen groep.
Ben je leerkracht van enkel één groep, dan staat in het overzicht van de filters ook maar één groep vermeld.
Beheerders zien altijd alle groepen.

Tot slot heb je de optie om middels de PDF knop een overzicht te downloaden van alle geselecteerde absenties van die periode.