Ouders valideren

Nadat een ouder zich heeft aangemeld én zijn of haar mailadres heeft geverifieerd dient de aanvraag goedgekeurd te worden.

Ouders bevestigen in eerste instantie hun account via het door hen opgegeven e-mailadres.
Er wordt een e-mail gestuurd naar dit e-mailaccount met een bevestigingsmail. In deze mail staat een link om het account te bevestigen.
Wanneer de ouder de link bevestigd heeft, is de laatste stap om als school het account van de ouder te valideren.

Om een ouder goed te keuren klik je, in de module 'Groepen', achter de betreffende  groep op 'Ouderkoppeling'.

In het volgende scherm zie je dat de leerling wiens ouder nog geaccordeerd moet worden gearceerd is en bovenaan is geplaatst. Selecteer in dit scherm de betreffende leerling.

Vervolgens kan je bij het kopje 'Validatie profiel', onder de persoonlijke gegevens van de betreffende ouder, het account goed- of afkeuren.

Sla je keuze op door onderaan de pagina op de knop 'Opslaan' te klikken.