Afbeeldingen uploaden

Wanneer je de module "Beeldbank" hebt geselecteerd kan je eenvoudig foto's toevoegen door ze, vanuit je map op de pc, in de browser te slepen (drag 'n drop). Je krijgt dan onderstaand scherm te zien.

Naast het toevoegen van foto's middels drag 'n drop kan je er voor kiezen om de verkenner van je pc te opnenen. Hiervoor klik je bovenin het scherm op de knop "Bestand(en) uploaden".

Vervolgens krijg je onderstaande pop-up te zien. Hier kan je eventueel een standaard formaat selecteren. Klik vervolgens op het groene plusje om de verkenner van je pc te openen.