Gesprek inplannen

Wanneer je door de school wordt uitgenodigd om een gesprek te plannen, krijg je hier een e-mailnotificatie van.
Wanneer je vervolgens inlogt op het Ouderportaal kan je een tijd selecteren.
  1. Via de Ouderportaal website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal website

Ga hiervoor naar de module 'Gesprekkenplanner'.

Klik vervolgens het betreffende kind aan:

Op de volgende pagina kan je een tijd kunt kiezen die voor jou het beste uitkomt alsook eventuele onderwerpen ter bespreking ingeven. Alle zichtbare tijden zijn nog beschikbaar:

Via de Ouderportaal App

Stap 1: Ga naar de module 'Gesprekkenplanner':

Stap 2: Klik op de betreffende gespreksronde:

Stap 3: Je kan in het overzicht het tijdstip van de afspraak kiezen en selecteren (indien er nog andere tijden beschikbaar zijn):

Stap 4: Klik tenslotte op de blauwe knop 'Afspraak plannen'.
Je krijgt ter bevestiging de volgende pop-up te zien:

Aansluitend zal de groepsleerkracht hiervan op de hoogte worden gebracht.

Lees meer over gesprekken wijzigen of het annuleren (verwijderen) op de pagina:
'Gesprek wijzigen of annuleren'.