Gesprek wijzigen of annuleren

Het is als ouder mogelijk om zelf het ingeplande gesprek te wijzigen of te annuleren. Dit kan handig zijn wanneer je bijv. om een andere tijd op gesprek wil komen dan eerder aangegeven.
Daarnaast kan je via 'Onderwerpen ter bespreking' een aanvulling geven of de eerder aangegeven info bewerken.

Via de optie 'Afspraak wijzigen' bevestig je de gemaakte wijziging(en) aan de gespreksronde.

1. Via de Ouderportaal website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal website

Stap 1: Ga naar de module 'Gesprekkenplanner'.

Stap 2: Klik op de betreffende gespreksronde:

Stap 3: Je kan in het overzicht het tijdstip van de afspraak wijzigen (indien er nog andere tijden beschikbaar zijn) via de optie 'Datum & tijd':

Stap 4: Daarnaast heb je via 'Kies een tijdstip' ook de optie om het geplande gesprek te annuleren. Je klikt hiervoor op 'Afspraak annuleren':

Stap 5: Tenslotte kan je via 'Onderwerpen ter bespreking' een aanvulling geven of de eerder aangegeven info bewerken:

Stap 6: Sla de wijzigingen op via de knop  'Opslaan'.

De volgende stap: Aansluitend zal de groepsleerkracht hiervan op de hoogte worden gebracht.

Via de Ouderportaal App

Stap 1: Ga naar de module 'Gesprekkenplanner':

Stap 2: Klik op de betreffende gespreksronde:

Stap 3: Je kan in het overzicht het tijdstip van de afspraak wijzigen (indien er nog andere tijden beschikbaar zijn):

Daarnaast heb je via 'Kies een tijdstip' ook de optie om het geplande gesprek te annuleren. Je klikt hiervoor op 'Afspraak annuleren':

De volgende stap: Aansluitend zal de groepsleerkracht hiervan op de hoogte worden gebracht.