Gesprek inplannen

Wanneer je door de school wordt uitgenodigd om een gesprek te plannen, krijg je hier een e-mailnotificatie van.
Wanneer je vervolgens inlogt op het Ouderportaal kan je een tijd selecteren.

1. Via de Ouderportaal website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal website

Stap 1: Ga naar de module  'Gesprekkenplanner'.

Stap 2: Klik vervolgens het betreffende kind aan:

Stap 3: Op de volgende pagina kan je een tijd kiezen die voor jou het beste uitkomt.
Daarnaast kan je eventuele onderwerpen ter bespreking ingeven.

Alle zichtbare tijden zijn nog beschikbaar:

Stap 4: Kies een tijd en klik rechts onderin op  'Opslaan'.

De volgende stap: Aansluitend zal de groepsleerkracht hiervan op de hoogte worden gebracht.

Via de Ouderportaal App

Stap 1: Ga naar de module 'Gesprekkenplanner':

Stap 2: Klik op de betreffende gespreksronde:

Stap 3: Je kan in het overzicht het tijdstip van de afspraak kiezen en selecteren (indien er nog andere tijden beschikbaar zijn):

Stap 4: Klik tenslotte op de blauwe knop 'Afspraak plannen'.
Je krijgt ter bevestiging de volgende pop-up te zien:

De volgende stap: Aansluitend zal de groepsleerkracht hiervan op de hoogte worden gebracht.

Lees meer over gesprekken wijzigen of het annuleren (verwijderen) op de pagina:
'Gesprek wijzigen of annuleren'.