Toestemmingsformulieren inzien

Als ouder kan je de 'Toestemmingsformulieren' terugvinden in je eigen instellingen (zowel in de Ouderportaal App als via het Ouderportaal op de PC).

Onder het kopje 'Mijn privacy' vind je naast de wettelijke toestemmingen die je aan het Ouderportaal moet geven, ook de 'Toestemmingsformulieren'.
  1. Via de Ouderportaal website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal website

Stap 1: Ga naar de optie 'Mijn privacy' in het 'Account Menu' (rechtsboven):

Stap 2: Hier kan je onderaan de pagina de toestemmingsformulieren vinden:

Via de Ouderportaal App

Stap 1: Klik op het 'Menu'-icoon:

Stap 2: Ga vervolgens naar 'Instellingen':

Stap 3: Vervolgens kan je onder het kopje 'Mijn privacy' de toestemmingsformulieren vinden.