Toestemmingsformulieren inzien

Als ouder kan je de 'Toestemmingsformulieren' terugvinden in je eigen instellingen (zowel in de Ouderportaal App als via het Ouderportaal website).

Onder het kopje 'Mijn privacy' vind je naast de wettelijke toestemmingen die je aan het Ouderportaal moet geven, ook de 'Toestemmingsformulieren'.

1. Via de Ouderportaal website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal website

Stap 1: Ga rechtsboven naar het 'Account Menu'.

Stap 2: Klik hier op de optie 'Mijn privacy':

Stap 3: Hier kan je onderaan de pagina de toestemmingsformulieren vinden:

Scroll nu door naar het onderdeel 'Toestemming gebruik leerlinggegevens door school'.

Stap 4: Klik vervolgens op het betreffende toestemmingsformulier om deze nader in te vullen.

Stap 5: Vul de velden in en klik tenslotte op  'Opslaan'.

Aan onderstaande iconen kan je zien of het toestemmingsformulier al bij de school is ingediend of nog moet worden ingevuld:

Het toestemmingsformulier staat klaar om te worden ingediend.

Het toestemmingsformulier is ingediend.

Via de Ouderportaal App

Stap 1: Klik linksboven op het 'Menu' icoon:

Stap 2: Ga vervolgens naar  'Instellingen':

Stap 3: Vervolgens kan je onder het kopje 'Mijn privacy' de toestemmingsformulieren vinden.

Scroll nu door naar het onderdeel 'Toestemming gebruik leerlinggegevens door school'.

Stap 4: Klik vervolgens op het betreffende toestemmingsformulier om deze nader in te vullen.

Stap 5: Vul de velden in en klik tenslotte op 'Reactie sturen'.

Aan onderstaande iconen kan je zien of het toestemmingsformulier al bij de school is ingediend of nog moet worden ingevuld:

Het toestemmingsformulier staat klaar om te worden ingediend.

Het toestemmingsformulier is ingediend.