Intekenformulieren inzien

Als ouder krijg je vanuit de school wellicht ook formulieren toegezonden. Je kunt deze formulieren gemakkelijk op verschillende manieren binnen het Ouderportaal terugvinden.

1. In het startscherm van het Ouderportaal
  2. Via de module Intekenen
  3. Via de Ouderportaal App

In het startscherm van het Ouderportaal

Klik op het Huis-icoontje (Bureaublad) in de linker bovenhoek. Vervolgens zie je bij het onderdeel 'Lopende inteken-formulieren' het/de betreffende formulier(en) terug.

Via de knop 'Bekijk alle inteken-formulieren' kom je in het het overzicht waar alle formulieren staan terecht.

Via de module Intekenen

Verder kan je de het overzicht van de intekenformulieren ook terugvinden onder de module 'Intekenen'.

Via de Ouderportaal App

Stap 1: Intekenformulier opzoeken.

Via het Startscherm (Dashboard)
Je kan intekenformulieren terugvinden via het Startscherm (Dashboard):

Via de module 'Intekenen'
Je kan intekenformulieren ook terugvinden door in het overzicht op de module 'Intekenen' te klikken:

Stap 2: Via zowel het Startscherm (Dashboard) als de module 'Intekenen' kom je terecht in het scherm 'Intekenen':

Stap 3: Tot slot kom je in het intekenformulier terecht waarna je deze kan invullen en verwerken.

Stap 4: Klik helemaal onderaan het formulier op 'Reactie sturen' om het formulier te verzenden.