Waar zien ouders toestemmingsformulieren?

De ouder(s) kunnen de 'Toestemmingsformulieren' terugvinden in zijn/haar eigen instellingen (zowel in de Ouderportaal App als via het Ouderportaal op de PC).

Onder het kopje 'Mijn privacy' vinden ze, naast de wettelijke toestemmingen die ze ons moeten geven, de 'Toestemmingsformulieren'.

Voor de Ouderportaal App

Klik op 'Menu'-icoon

Ga vervolgens naar 'Instellingen'

Vervolgens kan je onder het kopje 'Mijn privacy' de toestemmingsformulieren vinden.

Voor het Ouderportaal op de PC

Ga naar de optie 'Mijn privacy' in het 'Account Menu' (rechtsboven).

Hier kan je onderaan de pagina de toestemmingsformulieren vinden.