Waar kan ik de inteken formulieren vinden?

Als ouder krijg je vanuit de school wellicht ook formulieren toegezonden. Je kunt deze formulieren gemakkelijk op verschillende manieren binnen het Ouderportaal terugvinden:

In het startscherm van het ouderportaal:

Klik op het Huis-icoontje (Bureaublad) in de linker bovenhoek. Vervolgens zie je bij het onderdeel "Lopende inteken-formulieren" het/de betreffende formulier(en) terug.

Via de knop "Bekijk alle inteken-formulieren" kom je in het het overzicht waar alle formulieren staan terecht.

Via de module "Intekenen"

Verder kan je de het overzicht van de inteken-formulieren ook terugvinden onder de menu knop Intekenen.