Pagina beveiligen met wachtwoord

Ga naar de module 'Onderhoud' en klik met je rechtermuisknop op de webpagina die je wilt beveiligen. In het daaropvolgende venster kun je een 'Gebruiksnaam' en 'Wachtwoord' invoegen. Rechts in het venster klik je op het slotje met het groene plusje voor 'Toevoegen'. Alle bezoekers die vervolgens klikken op de webpagina, die je beveiligd hebt, kunnen alleen de webpagina bekijken als zij beschikken over de 'Gebruikersnaam' en 'Wachtwoord' die jezelf hebt ingevoerd.

De gebruikersnaam en wachtwoord dienen wel gedeeld te worden met de bezoekers (bijvoorbeeld ouders) die de webpagina mogen bekijken. Selecteer de aanvink optie 'Ook toepassen op onderliggende items' als je niet alleen de hoofdpagina maar ook meteen alle onderliggende (sub)pagina's wilt beveiligen.