Sjablonen pagina vullen

Lege pagina vullen

Wanneer je een nieuwe, lege, sjablonen pagina voor het eerst gaat vullen krijg je een leeg scherm met een groene plus.

Klik op de groene plusje om het Content sjablonen overzicht te openen:

Vervolgens krijg je onderstaand overzicht te zien:

Je kan de sjablonen simpelweg naar de juiste positie slepen.

Pagina met bestaande sjablonen vullen

Om het content sjablonen overzicht weer te openen, dien je met je muis op een bestaand content sjabloon te gaan staan.

Onder het content sjabloon worden 2 knoppen weergegeven:

Hiermee open je het content sjablonen overzicht.

Hiermee kan je een voorbeeld van de pagina aan de voorkant tonen.